Online půjčka je rychlá a dostupná z mobilu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Online půjčka je rychlá a dostupná z mobilu

.
(Shutterstock)

Nečekané výdaje obvykle přichází v tu nejhorší chvíli, kdy člověk už investoval našetřené peníze, nebo třeba z nějakého důvodu nevyšel do výplaty. Taková rozbitá lednička může pořádně zkomplikovat život i rozpočet, a dokonce jen pár tisíc může znamenat rozdíl mezi chudobou a důstojným životem. Abyste nemuseli svůj životní standard omezovat a ubírat si tam, kde to není žádoucí, může vám pomoci rychlá online půjčka.

Žádáte online a klidně z mobilního telefonu  

K žádosti stačí vyplnit jednoduchý formulář, v němž o sobě uvedete základní údaje a přiložíte potřebné dokumenty. Nemusíte přitom vlastnit počítač, celý proces je uzpůsoben také pro smartphony, na nichž uvidíte stejně tak všechny důležité informace. Díky tomu si navíc můžete požádat o online půjčku kdykoliv a kdekoliv, třeba v autoservisu nebo na nákupech v elektru.

Třeba když zjistíte, že vám chybí 3 000 Kč na koupi pračky, nebo vás čekají ještě další výdaje. Veškerá potvrzení provedete "na dálku", a to včetně podpisu smlouvy. Nebudete tak muset čekat na kurýra s dokumenty, ani se zastavovat na kamenné pobočce. Žádost o online půjčku z telefonu ušetří čas vám i poskytovateli, což mj. umožní rychlé zaslání peněz na váš účet.

Nový klient si půjčí až 8 000 Kč do 15 minut  

Pokud vám třeba nedorazila výplata, nebo vás čeká menší výdaj v řádech několika tisíc korun, nabízí Tetička pomoc s jeho řešením. Novým klientům půjčí od 1 000 do 8 000 Kč se splatností až 30 dní, přičemž žádost bude za všech okolností vyřízena během 5 minut. Bude-li vše v pořádku a dojde ke schválení, převedou pracovníci peníze na účet, kam dorazí už za 15 minut.

Rychlost závisí na bance, u níž má zákazník vedený účet. Tetička má z tohoto důvodu konta u několika největších institucí, aby mohla klientům posílat peníze co nejrychleji. A v případě, kdy máte stejnou banku, případně ta vaše přijímá okamžité platby, nezabere převod finančních prostředků více než pár minut. Někteří zákazníci přitom obdrží peníze dokonce za 5 minut.

Jakmile online půjčku splatíte, stoupne vám u Tetičky úvěrový limit do výše až 20 000 Kč. Poskytovatele tak můžete brát i jako finanční rezervu, k níž se dostanete do čtvrt hodiny, ať je pracovní den nebo víkend. Při opakovaných žádostech už navíc nemusíte vyplňovat základní údaje, zůstanou totiž uložené ve vašem osobním profilu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.