Náhodný tip ve Sportce přihrál třicátníkovi přes 20 milionů. Za výhru bude rozmazlovat syna | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Náhodný tip ve Sportce přihrál třicátníkovi přes 20 milionů. Za výhru bude rozmazlovat syna

 (SAZKA)

Mladý muž si chtěl páteční pracovní den trošku zpříjemnit, a tak si během dopoledních pochůzek skočil do tabáku pro malou svačinku a oblíbený časopis. Usmívající se prodavačka mu tehdy nabídla, jestli nechce trochu poškádlit štěstěnu. A protože si občas rád vsadí, po chvilce váhání souhlasil.

Přečtěte si také: Gratulujeme! Sázející z Prahy trefil ve Sportce 94 milionů!

Čísla i Šanci mu vybral terminál a muž se s tiketem za 220 korun v kapse vrátil k pracovním povinnostem. Ještě tentýž večer si sázenku zkontroloval a při pohledu na výsledek nemohl uvěřit vlastním očím. Na displeji totiž uviděl částku 20 624 574 Kč.

Nejdřív šok, poté úleva

„Poprvé jsem si vsadil zhruba před pěti lety. A i když už jsem párkrát vyhrál, něco podobného jsem rozhodně nečekal. Doteď mi to přijde neskutečné a pořád jsem tak trochu v šoku,“ popsal nám své pocity při návštěvě budovy Sazky. Čísla si tehdy musel několikrát zkontrolovat, aby svému štěstí začal věřit.

Po několika kolech ověřování se konečně dostavila úleva a pocit klidu. Výherce teď totiž díky Sportce nebude muset řešit své finanční zabezpečení. Protože se ale muž snaží hledat radost jinde než v materiálních věcech a penězích, neměla výhra na jeho celkový pocit štěstí příliš velký vliv.

Budoucnost ukáže

Možná právě proto šťastlivec neplánuje žádné velké změny. Zůstane ve své současné práci a nechystá se prý ani stěhovat do lepšího. „Ještě nevím, co si za peníze koupím. Něco určitě pořídím synovi a nějakou částku si nejspíš dám stranou, ale momentálně žádné konkrétní plány nemám,“ prozradil nový loterní milionář

Největší změna podle něj nastane hlavně v přístupu okolí. Muž se docela bojí, jak lidé zareagují, a je nervózní z toho, že se o něj nejspíš začnou více zajímat. Proto o výhře doposud nikomu neřekl a pečlivě zvažuje, komu se s ní svěřit.

Dejte šanci náhodě i vy!

Na závěr nám muž prozradil, že sázet určitě nepřestane, i když si teď možná dá na chvíli pauzu. „Jsem hrozně vděčný za to, že jsem vyhrál. Mám radost, že se na mě štěstěna usmála a raději ji nechci nějak moc pokoušet. V budoucnu si ale určitě vsadím znovu,“ rozloučil se s námi v milionářské místnosti s úsměvem.

Chtěli byste se také stát majiteli desítek milionů? Vsadit loterie od Sazky můžete na tomto odkazu.

18+ | Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.