Ženy se více bojí covidu, o očkování ale stojí muži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ženy se více bojí covidu, o očkování ale stojí muži!

Ženy o očkování nestojí?
Ženy o očkování nestojí? (Foto ČTK/V. Šálek)

Že se covidu více bojí lidé nad 55 let asi nikoho nepřekvapí. Patří samozřejmě do skupiny, kterou nemoc ohrožuje nejvíce. Nemoci se podle průzkumu více bojí také ženy, o očkování ale tolik nestojí!

Míru strachu, kterou lidé pociťují na sobě či ve svém okolí, označuje průzkum projektu National Pandemic Alarm za index paniky. Podle nejnovějšího šetření mírně stoupl a nyní je na 63 %. „Mezi těmi, kdo více panikaří, jsou převážně starší dotazovaní nad 55 let a spíše ženy než muži,“ uvedla mluvčí projektu Denisa Žídková. Vedle toho ale projekt zkoumá i ochotu k očkování, tam jsme nyní na 50 %. „V Česku jsou výrazně ochotnější nechat se očkovat dotazovaní s vyšším vzděláním, lidé ve věku 55 a více let a spíše muži než ženy,“ doplnila Žídková.

Přečtěte si
AHel
8. 3. 2021 • 19:17

to ze zase žvást....ženy jsou zodpovědné, chodí k lékařům, o své zdraví se starají, protože v tomto věku už na sebe mají čas, vrací se ke sportu. Svým zodpovědným chováním (nosí výhradně správné a i slušivé roušky, tam kde to je přikázáno), nerevoltují, tzv. přežít za každou cenu, to máme zako­dova­no..­..ch­lapi na to kašlou, myslí si, že jsou ze železa!!!! Přestańte psát takové bludy....co takhle něco pěkného napsat, potěšit, rozesmát....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.