Nevěrný zedník: K sousedce si vykopal tunel | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nevěrný zedník: K sousedce si vykopal tunel

Tímto tunelem vyrážel zedník na zálety.
Tímto tunelem vyrážel zedník na zálety. (Foto Facebook)

Srdci se poručit nedá. A už vůbec ne zkrotit chtíč. Což se ukázalo v mexické Tijuaně, kde si nadržený zedník »v chomoutu« vykopal tunel, aby mohl vyrážet na zálety za manželkou souseda.

Zní to jako mexická telenovela. Na jedné straně jistý Alberto s milenkou Pamelou, na té druhé jejich protějšky, které o nevěře nemají ani páru. Na tajnou cestu v podzemí narazil až manžel Pamely, který se vrátil nečekaně dřív z práce. A protože se mu zdálo, že se žena chová divně, začal slídit po domě, kde načapal souseda, jak leze za pohovku a kamsi mizí... „Ay, caramba,“ vykřikl muž, když se podíval blíž a objevil tunel. Rozzuřený Mexičan nelenil a začal se plazit dírou v zemi. Jaké bylo jeho překvapení, když vylezl u Alberta doma. Tam nejdříve sousedce napráskal a pak se pustil do záletníka. Od sebe je prý musela odtrhávat přivolaná policie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.