Vzal si umělou pannu! »Zachránil« ji z bordelu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vzal si umělou pannu! »Zachránil« ji z bordelu

Kazašský kulturista si vzal umělou pannu.
Kazašský kulturista si vzal umělou pannu. (Foto Instagram)

Láska je láska, když chodí kluci s holkama, zpívala už v roce 1992 Lucie Bílá. Jenže doba je zkrátka jinde a holku lze nahradit klidně umělou pannou, jak dokazuje Jurij Toločko, který si jednu takovou vzal za ženu!

Kazašský kulturista svoji vyvolenou požádal o její silikonovou ruku už v roce 2019, veselku plánovanou na letošní březen jim ale překazila pandemie koronaviru. V říjnu byl Jurij pro změnu napaden na demonstraci za práva transgenderových osob, až do třetice se teď zadařilo... Sám Toločko tvrdí, že Margo, jak se panna jmenuje, potkal před 18 měsíci v nočním klubu, kde ji „zachránil od nekalých praktik“.

A zdá se, že Kazach bere svoji společnici jako skutečnou přítelkyni – sehnal jí práci servírky (jen prý potřebuje pomáhat s chůzí), letos jí dokonce domluvil skutečné plastické operace na klinice! Navíc práskl, že společně s Margo provozují BDSM. „Miluji mučení, bolest, sadismus a masochismus. A Margo vydrží víc než ostatní,“ svěřil se Jurij, jenž rád střídá role dominanta i osoby submisivní. Jakým způsobem ale žena mučí jeho, už nijak neupřesnil... Rok 2020 je zkrátka jeden velký bizár!



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.