Taškařice na veselce v Zambii: Žena přerušila svatbu VLASTNÍMU MUŽI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Taškařice na veselce v Zambii: Žena přerušila svatbu VLASTNÍMU MUŽI

Tohle se nepovedlo! Svatbu přerušila ženichova skutečná manželka a děti
Tohle se nepovedlo! Svatbu přerušila ženichova skutečná manželka a děti (Instagram)

Na tuhle svatbu, která se odehrávala ve východoafrické Zambii, svatebčané jen tak nezapomenou. Těsně před vyřknutím osudového »ano« se totiž před nastávající novomanžele prodrala žena a začala křičet, že je za ženicha už provdaná!

„To je můj manžel,“ křičí žena na videu, které natočil jeden z hostů. „Otče, tenhle muž je můj manžel,“ vysvětluje oddávajícímu, když celý kostel ztichne a lidé si mezi sebou šeptají: „Co se to děje...?“ Celý příběh je řádně zamotaný. Ženou je podle tamních médií jistá Caroline Mubitaová, která se v roce 2009 provdala za Abrahama Muyundaye, úředníka tamního daňového úřadu, navíc spolu mají tři děti – jedno z nich s sebou dokonce žena v nosítku na zádech přinesla až na obřad!

Podle jejích slov jí manžel toho rána jen sdělil, že musí pracovně do města. Mužova verze příběhu je radikálně odlišná. Abraham tvrdí, že jej žena opustila v roce 2013, když přišel o práci, a teď, když se stal úspěšným, se vrátila. Rodina nevěsty prý o předchozím manželství věděla. Muž byl nakonec odveden na policejní stanici, a přestože sňatek s více ženami je v zemi zakázán pod trestem odnětí svobody až na sedm let, nakonec nebyl ani obviněn. Vypadá to, že pravdivější je tak spíše Abrahamova verze příběhu.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.