Poprask na kamarádově svatbě: Má 6 těhotných přítelkyň! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Poprask na kamarádově svatbě: Má 6 těhotných přítelkyň!

Dokonalý recept, jak zastínit ženicha.
Dokonalý recept, jak zastínit ženicha.  (Foto Instagram )

Bavič, expert na marketing, filantrop... Tak se na Instagramu, kde ho sleduje 306 tisíc lidí, popisuje nigerijský prominent Pretty Mike. Možná by si ale zasloužil i další přízviska. Mike totiž oplodnil hned šest různých žen prakticky najendou!

V doprovodu všech šesti obtěžkaných krasavic se ukázal na svatbě kamaráda, herce Williamse Uchemby. Hrdě tvrdil, že je otcem každého z potomků, kteří brzy spatří světlo světa. „Není to žádný trik, prostě jen žijeme svoje nejlepší životy,“ napsal k videu, které na Instagramu sdílel.

Řádil už dřív

Už vloni vzbudil kontroverze tím, že se vyfotil s pěti ženami, o kterých prohlásil, že je chce za manželky. „Bylo mým snem oženit se se dvěma bývalými přítelkyněmi a třemi současnými. Každý máme nějaké sny a fantazie,“ krčil nad svými vrtochy rameny.

Nechutné ponížení

Ještě hůře na tom byl Pretty Mike v roce 2017, kdy byl zatčen za to, že na jinou svatbu přivedl ženy na řetězu jako psy. Po tomto incidentu údajně musel slíbit, že se vzdá všeho, co by mohlo ostatní ponižovat. Jenže podle některých komentářů na sociálních sítích právě oplodnění šesti různých přítelkyň přesně do kategorie ponížení spadá…

Kdo je Pretty Mike

Jedná se o populární nigerijskou celebritu. Vlastním jménem Mike Eze-Nwalie Nwogu je například majitelem nočního klubu v Lagosu, největším městě Nigérie (11,6 mil. obyvatel).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.