Brazilec Arthur má doma devět manželek: JAK JE VŠECHNY USPOKOJÍ?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Brazilec Arthur má doma devět manželek: JAK JE VŠECHNY USPOKOJÍ?!

Svatba.
Svatba. (Foto Twitter)

Jednou je málo, desetkrát moc, pětkrát to stačí, za celou noc, zpívá benešovská skupina Čejka Band. S tím by ale nesouhlasil Brazilec Arthur O Urso (32), který se musí v posteli pěkně otáčet, aby uspokojil všech svých devět manželek!

Model a influencer plní stránky novin po celém světě od loňska, kdy se rozhodl najednou v katolickém kostele v São Paulu pojmout za manželky svých hned devět přítelkyň. Aspoň symbolicky, protože polygamie je v Brazílii nezákonná, a manželství tudíž oficiálně neplatí... Ani Arthurovi se ale nevyhnuly trable spojené se sexem. Aby uspokojil všechny chotě, vytvořil dokonce velký domácí rozvrh! „Ale způsobilo to spoustu problémů. Po čase jsem měl pocit, že mám sex jen kvůli rozvrhu, ne pro potěšení,“ přiznává, že od »jízdního řádu« nakonec upustil.

Arthurův harém (už bez Agathy).

„Občas jsem měl sex s jednou ženou, a přitom myslel na jinou,“ dodává s tím, že teď zkrátka nechává věcem volný průběh. Ani tak ale doma nemá idylku. Jedna z manželek – Agatha – se totiž rozhodla z polyamorního propletence vycouvat. „Chtěla mě jen pro sebe, což nemělo smysl. Musíme se dělit,“ říká přesvědčivě Arthur, pro kterého jako by jiná možnost ani nepřicházela v úvahu. „V tuto chvíli ji ale nehodlám nikým dalším nahradit,“ vzkazuje ještě možným zájemkyním.

Keňan dovádí s trojčaty (identickými)

Zatímco Brazilci rozvrh, který určoval, kdy má s kým mít sex, nevyhovoval, jistému muži z Keni vystupujícímu jen pod jménem Stevo, sedí dokonale. Chce si totiž vzít trojčata Cate, Eve a Mary, která potkal teprve před dvěma měsíci. Už spolu ale žijí a dovádí v jedné posteli podle přísného harmonogramu, podle kterého je uspokojit sestry prý hračka. „Jsem prostě velkorysý,“ usmívá se Stevo.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.