Brazilský influencer má doma 6 manželek: S každou chce mít dítě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Brazilský influencer má doma 6 manželek: S každou chce mít dítě

Na radovánky není nikdy sám.
Na radovánky není nikdy sám. (Foto Profimedia, Instagramra)

Arthurovi O Ursovi (37) z Brazílie nestačí jedna žena. Má jich doma hned šest a s každou z nich si chce pořídit dítě. A aby jim nepřišlo líto, že jedna otěhotní dříve, než druhá, chtějí si pro první mimino najmout náhradní matku.

Legálně je ženatý pouze s Luanou Kazakiovou (27), ta má také status »první manželky«. Když se setkali, oba se účastnili swingers akcí, teprve poté se rozhodli svůj vztah otevřít dalším lidem. Vzhledem k tomu, že polygamie je v Brazílii nezákonná, ostatní ženy, Emelly Souzanová (21), Valquíria Santosová (24), Olinda Mariaová (51), Damiana (23) a Amanda Albuquerqueová (28) se nemohly za Ursa legálně provdat. Uspořádaly tedy alespoň soukromý obřad v katolickém kostele.

Arthur Urso má šest manželek.

Status první ženy

V jednu chvíli byl Urso ženatý dokonce s devíti ženami, ale se čtyřmi z nich se loni rozvedl. Vzápětí si vzal další... „Luana je první manželkou a musela mě schválit,“ prozradila Olinda, jak to v rodině chodí. A vajíčko Luany má také zahájit celý proces. Urso má z předchozího vztahu už desetiletou dceru, ale moc by si přál syna. „Nikdy jsem ničím takovým neprošel, takže je to poprvé,“ řekl Urso a dodal: „Máme trochu obavy, ale zároveň jsme nadšení, že si můžeme splnit sen, mít dítě.“

Bude to stát balík

Do této akce se chystají investovat v přepočtu 885 tisíc korun. Závratná částka to pro tuto neobvyklou rodinku není. Měsíčně si totiž na OnlyFans přijdou na více než 1,3 milionu Kč. Na platformě často sdílejí fotky a videa své rodiny, a dokonce prozrazují tipy na sex.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.