Netradiční recept na štěstí: Sedm let kojí manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Netradiční recept na štěstí: Sedm let kojí manžela!

Kojení jim jen prospělo.
Kojení jim jen prospělo. (Foto Profimedia.cz)

Hodně nekonvenční způsob, jak utužit manželství, aplikuje dvojice Rachel a Alexander Baileyovi (oba 30) z Tallahassee na Floridě. Rachel kromě dětí začala kojit také Alexandra a jejich pouto to prý výrazně upevnilo...

Matka tří dětí Rachel pustila manžela poprvé k prsu v roce 2016, a to proto, aby jí ulevil od bolestí z nadbytku mléka pro jejich nejstaršího syna Troye (7). Vše se ale vyvinulo jinak – dvojice zjistila, že jde údajně o úžasn ý zážitek, který ještě více posílil jejich vzájemné city. „Když jsem kojila Troye, odjeli jsme i s Alexandrem na plavbu. Zapomněla jsem si odsávačku mateřského mléka, měla jsem velké bolesti a bála se zánětu. Napadlo nás proto, že mi manžel zkusí z prsu odpíjet, aby mi ulevil,“ popisuje Rachel jejich původní pohnutky.

Ačkoliv si uvědomovali, že okolí by se na ně mohlo dívat skrz prsty, rozhodli se v bizarní praxi pokračovat. „Přišlo nám to zvláštní, ale jakmile jsme to udělali, zjistili jsme, že je to naprosto v pořádku,“ pokračuje Rachel, která si byla jistá, že tímto způsobem Alexandrovi dodává velkou dávku živin, a navíc spolu oba tráví kvalitní čas. Sexuální podtext prý jejich chování nemá, nepřináší jim to vzrušení, ale jiné benefity.

„Od doby, kdy Alexandr začal pít mateřské mléko, nedostal dva roky ani rýmu. A i známí si všímají, že má daleko zdravější pleť,“ vypočítává jeho žena a maminka již tří dítek – po Troyovi se jim narodila dcera Aria (6) a pak ještě Matthew (2). I ti se s tatínkem o mámino mlíčko dělili. Dvojice si myslí, že je zbytečné, aby toto téma bylo tabu. „Chtěli jsme se o náš příběh podělit, nepovažujeme to za nic špatného a nestydíme se za to. Alexandr se během kojení cítil zdravě a nabitý energií a od té doby jsme si bližší než kdy dřív,“ uzavírá Rachel.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.