10 měsíců po svatbě Indonésanka zjistila, že... Můj muž je ženská! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

10 měsíců po svatbě Indonésanka zjistila, že... Můj muž je ženská!

Ahnaf tvrdil, že je neurolog vystudovaný v New Yorku.
Ahnaf tvrdil, že je neurolog vystudovaný v New Yorku. (Foto Twitter, TikTok)

Šokující odhalení učinila nejmenovaná žena (22) z Indonésie. Až deset měsíců po svatbě odhalila, že její manžel Ahnaf Arrafif je ve skutečnosti žena jménem Erayani, která lhala o všem včetně své práce!

Seznámili se přes on-line aplikaci, on jí o sobě nakukal, že je mladý lékař, který vystudoval v Americe neurologii. Po několika schůzkách ji požádal o ruku a při tradičním obřadu se před bohem stali mužem a ženou. A byli jimi se vším všudy včetně sexu! „Dělali jsme to mnohokrát, ale vždycky v naprosté tmě. Žádal mě, že si nepřeje, abych se dívala na jeho genitálie, a tak jsem mívala zavázané oči,“ popsala napálená žena. Uspokojoval ji, ale jen rukou.

Pár se poznal v květnu 2021.

Když manžela jednou konfrontovala kvůli podezřelým »bulkám« na hrudi (prsním bradavkám), řekl jí, že jde o hormonální problém. Tchyni se ale nezdál, divila se, že se koupe jedině oblečený... Nedokázala vypátrat, kde pracuje, měl až podezřele mnoho volna, neznala ani nikoho z jeho rodiny. A tak jednou udeřila a donutila zetě, aby se svlékl! A bylo jasno... S dcerou by chtěly podvodnici zažalovat, zdá se ale, že jediné, s čím může mít Erayani před úřady problém, je falšování lékařského diplomu...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.