Kvůli Ukrajince opustil rodinu a teď... Rozchod po čtyřech měsících! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kvůli Ukrajince opustil rodinu a teď... Rozchod po čtyřech měsících!

Velká láska s Ukrajinkou Sofií skončila krachem.
Velká láska s Ukrajinkou Sofií skončila krachem. (Foto Profimedia.cz)

Začalo to jako velká láska, ale skončilo to krachem. Brit Tony Garnett (30), který kvůli ukrajinské uprchlici Sofii Karkadymové (22) opustil svoji přítelkyni, nyní vztah po čtyřech měsících ukončil.

Bezpečnostní pracovník se po vypuknutí války na Ukrajině nechal zapsat na seznam rodin, které jsou ochotny ubytovat u sebe ukrajinské uprchlíky. K němu, jeho přítelkyni Lorně (40) a dvěma jejich dětem se tak nastěhovala mladičká Sofia, jejímž svodům Brit rychle podlehl. Do Ukrajinky se naprosto zbláznil, a tak stránky novin po celém světě v květnu oblétl příběh o tom, jak Tony opustil svoji rodinu i dům a začal nový život se Sofií v pronajatém bytě.

Teď ale pohádka skončila, pár šel po sobotní roztržce od sebe. „Už jsem měl plné zuby jejího chování. Snažil jsem se, aby náš vztah fungoval, věděl jsem, že se kvůli mediální pozornosti nemůžeme jen tak rozejít. Ale už jsem nemohl dál snášet její urážky a vztek,“ vysvětluje s tím, že Sofia často urážela jeho dvě děti a nezvládala pití.

Alkohol stál i za sobotním incidentem. „Slavili jsme moje 30. narozeniny. Opila se vínem, vzala nůž a poškodila zdi v pronajatém bytě. Zavolal jsem policii, nahánělo mi to strach. Cítil jsem, že jsem do ní zamilovaný, ale bál jsem se o svou bezpečnost. Jedna její stránka mě děsí, dokáže být vzteklá a agresivní,“ má o Ukrajince jasno Brit a dodává: „Ten vztah byla prostě chyba...“

Přečtěte si
pravlast
2. 10. 2022 • 13:24

Asi udělala to co od ní souvěrci očekávali,rozvrat - zatím jen jedné rodiny.Později ve větší síle to bude rozvrat států a dalších celků.

pea.p
30. 9. 2022 • 08:24

A to ho máme jako chudáka politovat? To je tak, když někomu spadne mozek do kalhot - pokud teda vůbec nějaký měl

AliAlice
29. 9. 2022 • 18:09

Ta jeho fešanda z Ukrajiny,kdyby měla o číslo větší nos,tak tomu se říká chobot... fešanda,ale dobře mu blbovi tak...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.