Obešli protipandemická opatření: Svatba v letadle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

Obešli protipandemická opatření: Svatba v letadle!

Boeing 737 byl narvaný k prasknutí.
Boeing 737 byl narvaný k prasknutí. (Foto Profimedia.cz)

Říká se, že láska i hory přenáší. A tak je jasné, že ji ani nějaká pandemie nezastaví... Ovšem to, co předvedli novomanželé Groom a Dakshina Rakeshovi, nad tím zůstává rozum stát. Omezení v konání svateb obešli tak, že si pronajali letadlo, na jehož palubě veselku uspořádali!

Indii dál decimuje koronavirus, a přesto, že pandemie by v tamní zemi mohla být podle posledních odhadů přece jen na ústupu, celkový počet přes 300 tisíc mrtvých je jasným důkazem toho, že situaci nelze brát na lehkou váhu. Přesně to ale udělali Groom a Dakshina, kteří si za v přepočtu 900 tisíc korun pronajali letadlo od firmy SpiceJet, na jehož palubě uspořádali svatbu.

Boeing 737 byl narvaný k prasknutí.

Bez roušek, rozestupů... dokonce si pozvali 160 hostů! Ve státě Tamilnád, odkud letadlo startovalo, přitom platí momentálně omezení, co se svateb týče, na padesát hostů. A co je nejhorší, personál o ničem nevěděl, vše prasklo až ve vzduchu... „Všichni byli informováni o povinnosti dodržovat opatření během letu. I přes opakované připomínky se tak nedělo. Vyvodíme z toho důsledky,“ sdělil mluvčí firmy SpiceJet s tím, že všem svatebčanům hrozí doživotní zákaz létání.

Novomanželé příliš smyslu pro odpovědnost nepobrali.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.