Nejdražší budova Ruska! Patří Putinovi?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nejdražší budova Ruska! Patří Putinovi?!

Majitelem sídla je podle novin Ruská federace.
Majitelem sídla je podle novin Ruská federace. (Foto Profimedia.cz, Reuters)

Postavil si z peněz daňových poplatníků luxusní bydlení? Stín pochybnosti se vznáší nad ruským prezidentem Vladimirem Putinem (68) poté, co tamní plátek Sobesednik přišel s tvrzením, že právě hlava státu vlastní nový palác v elitní vesnici Greenfield nedaleko Moskvy.

Jeho cena údajně činí skoro šest miliard korun a jde o nejdražší budovu Ruska. Ještě aby ne, vždyť se rozprostírá na ploše mnoha kilometrů čtverečních a je u něj heliport, rybník, stáje či fotbalové hřiště...Oficiálním vlastníkem je podle novin prostě „Ruská federace“, ovšem stavbu vedla firma Property V.

Ta je napojena na podniky, které provozují Putinovi blízcí. Kreml samozřejmě všechna obvinění vyvrací, nicméně sám Putin by měl pod množstvím dotazů z médií v brzké době vystoupit na veřejnosti s vlastním prohlášením. Těžko ale čekat, že vlastnistnictví honosné vily přizná...

Přečtěte si
Drood
1. 1. 2021 • 12:01

13 tisíc kilometrů čtverečních...? Tak určitě...🤣🤣🤣

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.