Feťačka ubila dceru (†3) strašným způsobem! Účastníci soudu byli v šoku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Feťačka ubila dceru (†3) strašným způsobem! Účastníci soudu byli v šoku

Alena G. z Přerova zavraždila svou dcerku strašným způsobem.
Alena G. z Přerova zavraždila svou dcerku strašným způsobem. (Foto Aha! – Pavel Ryšlink)

Doživotní trest hrozí Aleně G. (23) z Přerova. Ta loni v srpnu pod vlivem pervitinu zavraždila svou dceru (†3). Podle odborníků nemá tento případ co do brutality v historii české kriminalistiky obdoby.

Obžalovaná Alena G. si pamatuje jenom to, jak jí kamarád píchl pervitin. „Pak na mě sáhla nějaká chlupatá ruka, čert nebo satan, a říkal, že už půjdem. Pak jsem se probudila připoutaná na psychiatrii,“ vypověděla žena v přípravném řízení. Dceru přitom ubila způsobem, že četba dvoustránkového výčtu zranění, které jí způsobila, tvrala několik minut. Žena holčičku opakovaně bila pěstmi, rdousila, škrtila kabelem a bodala nůžkami. Dítěti mimo jiné vyrazila oko a probodla srdce. Mrtvolku pak ukryla v pračce.

„S něčím takovým jsem se za 45 let praxe nesetkala,“ uvedla u soudu znalkyně z oboru soudní lékařství Olga Císařová. Alena G. včera u soudu odmítla vypovídat. „Je mi to strašně líto. Malou jsem milovala. Nedokážu bez ní žít. Nemám už smysl života. Nebýt léků, sama bych si vzala život,“ uvedla ještě v přípravném řízení.

Přečtěte si
xcarodejka
11. 8. 2020 • 10:30

Proto se nemají tolerovat výrobci a dealeři drog.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.