Umučil Marečka (†2): Tyrana našli ve vězení oběšeného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Umučil Marečka (†2): Tyrana našli ve vězení oběšeného!

Vrah Josef Kuča, jeho oběť malý Mareček a jeho matka
Vrah Josef Kuča, jeho oběť malý Mareček a jeho matka (Michal Israel Volf)

Za brutální utýrání nevlastního syna Marečka (†2) si měl odsedět 22 let. Josef Kuča (†21) ale strávil ve vězení jen necelý rok a půl. Ve valdickém kriminále ho minulý týden dozorci našli oběšeného.

Kuča nevlastního syna pálil cigaretami či žehličkou, sprchoval ho studenou vodou, minimálně dvacetkrát ho kousl a fackoval ho po celém těle.

Zpřísnili trest
„Za svoji čtyřicetiletou praxi jsem se s takovým nakládáním s dítětem ještě nesetkal. Není jasné, čím si vysloužilo ze strany obžalovaného takové hrubé nakládání a sadistické praktiky,“ řekl soudce Jiří Lněnička. Vrchní soud Josefu Kučovi (†21) minulý týden ve středu zpřísnil trest na 22 let. „Doufám, že se s tím vším dá pořád něco dělat, že to neskončilo,“ napsal poté Kuča matce v dopise. To se mu však nesplnilo, dozorci ho v cele krátce poté našli oběšeného.

Matka se diví
Matka (39) vraha nevěří, že její syn spáchal sebevraždu. „Paní doktorka z pitevny nám řekla, že když tam přijeli, tak visel. Já ale nechápu, jak se mohl oběsit, když by u sebe neměl mít po prohlídce nic nebezpečného,“ diví se Kučova matka. Informaci o vyšetřování smrti odsouzeného muže Aha! potrdila mluvčí vězeňské služby Petra Kučerová. „Byl v cele sám. Případ vyšetřujeme,“ řekla Kučerová bez dalších podrobností.

Odsoudí i Marečkovu matku?
Soud čeká i matku malého Marečka Simona T. (20). Ta se bude zodpovídat z toho, proč svému dítěti neposkytla pomoc. Jednání zatím nebylo nařízeno, neboť se čekalo na pravomocný rozsudek nad Josefem Kučou.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.