Tři sestry zabily otce: Oběti nebo vražedkyně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tři sestry zabily otce: Oběti nebo vražedkyně?!

Sestry se svým otcem Michailem (†57) .
Sestry se svým otcem Michailem (†57) . (Foto Profimedia.cz, ara)

Případ téhle vraždy sleduje se zatajeným dechem celé Rusko! Před soudem v Moskvě včera stanuly dvě sestry, které zprovodily ze světa svého despotického otce. Pomáhala jim ještě jejich třetí, ta ale byla v době činu nezletilá, a bude tedy souzena zvlášť.

Kristina (20), Angelina (19) a Marija (18) tvrdí, že je jejich táta Michail Chačaturjan (†57) tyranizoval a zneužíval, proto se ho rozhodly loni v červenci zabít. Zatímco ho dvě dívky mlátily po hlavě kladivem a stříkaly mu pepřák do obličeje, nejmladší Marija mu prý zasadila 35 ran loveckým nožem! Poslední ránu namířily do srdce, nůž nechaly v těle a šly se udat policii. Obhajobě sester ovšem advokáti pozůstalých nevěří, tvrdí, že brutální vražda jen měla zakrýt krádež otcových peněz! Rozdělená je i veřejnost – zatímco jedni mají sestry za chladnokrevné vražedkyně, druzí je vidí jako oběti systému, který dlouhodobě toleruje domácí násilí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.