Auto vjelo do kadeřnictví výlohou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Auto vjelo do kadeřnictví výlohou!

Výloha po nehodě.
Výloha po nehodě. (Foto Aha! – Michaela Mlejnková)

Tmavě modrý citroën kombi vjíždí do výlohy kadeřnictví M-Studio v Chomutově, výloha se bortí. Toto drama je vidět na kamerovém záznamu. Naštěstí v tu dobu, v sobotu po obědě, už nebyli v kadeřnictví žádní lidé.

„Když jsem se to dozvěděla, zamrazilo mě. Co kdybych tam byla,“ řekla Aha! jedna z kadeřnic Barbora M. (28). Ta měla ale v sobotu volno. „Je to sice nepříjemné, jsme ale rádi, že se nikomu nic nestalo,“ řekla majitelka M-Studia, která v době nehody s manželem odvážela děti na tábor. „Prakticky do hodiny se nám podařilo sehnat náhradní prostory. Kadeřnictví rozeběhneme znovu,“ dodal její muž Ondřej.

Předběžná škoda byla odhadnuta na čtvrt milionu. Při nehodě se jen lehce zranila řidička auta. „Okolnosti nehody jsou nyní předmětem šetření policie. Ta pracuje mimo jiné s verzí, že k nehodě mohlo dojít v důsledku zdravotní indispozice,“ řekla včera policejní mluvčí Ludmila Světláková. Řidička prý dostala křeč do nohy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.