Nic si nepamatuji, tvrdila u soudu. Obžaloba: Martínka (†2) máma vyhodila z okna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nic si nepamatuji, tvrdila u soudu. Obžaloba: Martínka (†2) máma vyhodila z okna!

Mladá žena (vlevo) tvrdila, že si na osudnou noc nepamatuje.
Mladá žena (vlevo) tvrdila, že si na osudnou noc nepamatuje. (Foto Aha! – Vlaďka Hradská)

Chladnokrevná vražda, či zkrat? Soud řeší hrůzný případ smrti malého Martínka (†2). Ze smrti dítěte viní obžaloba jeho matku (†28). Ta chlapce vyhodila ze 4. patra paneláku a pak skočila za ním.

Chlapec žil u svého otce (30) a žena za dítětem předloni v listopadu přišla na návštěvu. Nakonec v dětském pokoji usnula. Podle obžaloby vyhodila po předchozí hádce s partnerem syna z okna a pak se sama pokusila o sebevraždu. Přežila jen proto, že pád zbrzdilo křoví u domu. „Nic si z toho večera nepamatuji. Probrala jsem se a nevěděla, co se děje. Nevěřím, že jsem to udělala,“ tvrdila soudu pohledná blondýnka. Ta je absolventkou dvou vysokých škol a nyní si dodělává doktorát.

Táta u soudu plakal

Otec chlapečka při výpovědi plakal. Popsal problémy s partnerkou, která o syna skoro nejevila zájem a docházela za ním jen občas. Že došlo k tragédii, netušil. Spal v jiném pokoji a probudil ho až dusot policejních bot. Ženě hrozí až 18 let vězení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.