Dnes už třetí oběť koronaviru! Mrtvých je v Česku šest | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dnes už třetí oběť koronaviru! Mrtvých je v Česku šest

V Krči je k nalezení odběrový stan hned u hlavního vchodu do areálu.
V Krči je k nalezení odběrový stan hned u hlavního vchodu do areálu. (Thomayerova nemocnice)

„Dnes, po šesté hodině ranní, zemřel ve věku 83 let v Nemocnici Na Bulovce pacient z Prahy, u kterého byl 21. března potvrzen Covid-19. Pacient měl dlouhodobé chronické zdravotní obtíže související s vysokým věkem," napsala nemocnice na Twitteru. Pátou obětí nákazy koronavirem se stal 88letý muž ze Středočeského kraje,  který zemřel ve středu. Šestou obětí krutého viru je pacient z Thomayerovy nemocnice v Praze. 

Pražská Nemocnice Na Bulovce oznámila úmrtí 83letého muže. Jde už o čtvrtou oběť nákazy koronavirem u nás. Pacient měl podle sdělení lékařů dlouhodobé chronické potíže související s vysokým věkem. 

Pátá oběť taktéž  trpěla chronickým onemocněním, muž byl v domácím léčení. Nakazil se ve vlastní rodině, oznámila k tomu mluvčí krajských hygieniků Dana Šalamunová.

V Thomayerově nemocnici v Praze zemřel během středy další pacient nakažený koronavirem. Byl hospitalizovaný na oddělení následné péče, měl pokročilé srdeční selhání. Jde o zatím šestou oběť koronaviru v Česku.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.