Nastávající maminka Korolová bez servítek: Co je to za nesmysl? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nastávající maminka Korolová bez servítek: Co je to za nesmysl?

Ivana Korolová
Ivana Korolová (herminapress.cz)

Nové nařízení zakazující přítomnost otců u porodu vytočilo do běla Ivanou Korolovou (31). Herečka a zpěvačka na toto téma rozjela diskuzi na sociální síti, to však nejspíš netušila, jaký názor se k ní dostane.  

Hvězda seriálu Krejzovi se brzy stane poprvé maminkou. S manželem Jiřím Veselým (31) se více než dva roky po svatbě stanou rodiči. Korolová se s manželem na příchod potomka pochopitelně těší, o to více ji zamrzelo nové nařízení vlády, které zakazuje mít partnera u porodu.

„Tohle se mi zdá? Co je to za nesmysl? Žena je přece celou dobu s mužem doma, takže pokud je nakažený jeden, tak i druhý. Proto nevidím důvod, proč by nemohl být otec u porodu? Porod je tak jedinečný okamžik, že tohle je nemístné nařízení, které mimo jiné nedává smysl. Pevně doufám, že si tohle líbit nenecháme! Chápu, že takové rozhodnutí může dát jenom muž, který nemá dítě, a pevně věřím, že tento ‚omyl‘ bude brzy odvolán,“ napsala na Instagramu těhotná Korolová.

Nastávající maminka se však místo pochopení setkala s názory, že toto opatření je na místě. K jejímu příspěvku se vyjádřila i porodní asistentka. „Nesmysl? Jsem porodní asistentka pracující na sále, ve všech nemocnicích je kritický nedostatek ochranných pomůcek. Máme co dělat, abychom my zdravotníci ochránili sebe a ženám poskytli prvotřídní a profesionální péči. Pokud z nás onemocní jedna, zavírá se oddělení, porodnice, ženy si pak nebudou moct vybrat, kde chtějí rodit, a budou centralizovány do vybraných porodnic bez možnosti volby. Toho nechceme docílit,“ napsala sestřička dle webu expres.cz.

Po zveřejnění tohoto komentáře si Korolová nejspíš uvědomila, že její příspěvek byl unáhlený a rozhodla se ho změnit.  „Upravuju svůj komentář k situaci, protože byl zbytečně emotivní a vzbuzoval tu hádky mezi dvěma tábory, to nechci v téhle situaci. Vypínám možnost komentářů ostatních, aby se tu nešířila negace. Říkám jen, že s tímhle nařízením nesouhlasím, protože věřím, že to jde vymyslet jinak. Doufejme, že se situace změní brzy,“ dodala.

Korolová z Krejzových: Natočila klip o protivných ženách! Nemůžou za to!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
vemenozmojistary
24. 3. 2020 • 14:58

Bez SERVÍTEK 😂 Co je Korolová? Nějaký debil??????

paralenka
24. 3. 2020 • 13:54

Ona je fakt nádhernám, pepino, jen chybí jedno slovo - guma! Si jako myslí, že je nějakou extra hvězdou? Nevznikl název koronavirus od Korolové, že má pocit, že se jí to netýká? Ty nando, móda otců motajících se u porodů přináší obrovská rizika i v době, kdy nejde o epidemii, a místo abys doufala ve zdravé děcko, svou důležitostí míníš nakazit lidi kolem včetně dalších rodiček? Nemyslím, že koukání otců ženám mezi nohy ve chvíli, kdy to není zrovna sexy pohled, je nutné za každou cenu!

st.rec
24. 3. 2020 • 12:32

Redakční troubo a korektore,ten,jeden servítek podle vzoru hrad.Takže bez servítkŮ? Můžu dávat lekce těm co nechodili ani do III.třídy základky...

josefvyskoc
24. 3. 2020 • 12:10

Ona je nádherná! Nejhezčí kočka ze všech hereček! Již léta ji platonicky miluji! Ach můj miláčku!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.