Parkovali na invalidech, pak zbili kolemjdoucího! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Parkovali na invalidech, pak zbili kolemjdoucího!

Auto nevezlo invalidu, přesto parkovalo na vyhrazeném místě.
Auto nevezlo invalidu, přesto parkovalo na vyhrazeném místě. (Ilustrační foto ara)

Bez slušnosti i bez zábran! Trojice mužů 28 až 54) zaparkovala v pátek luxusní BMW bezohledně na místě pro invalidy. Když je kolemjdoucí (48) napomenul, surově ho zmlátili.

Incident se odehrál před brněnským hypermarketem Globus v Hradecké ulici. Řidič stříbrného SUV zaparkoval zčásti na vyhrazeném místě pro postižené a částečně v průchodu pro chodce.

Krev na ústech
Kolemjdoucí šoféra upozornil, že parkuje špatně. „Podle svědků na něj posádka auta tvrdě zaútočila. Při příjezdu strážníků měl napadený na ústech stopy krve,“ uvedl mluvčí brněnských strážníků Jakub Ghanem. Násilníky následně zadrželi policisté. „Zjišťujeme, jakou roli každý z nich při napadení sehrál. Obviněni jsou z výtržnictví,“ upřesnil mluvčí policie Bohumil Malášek.

Hrozí jim basa
Agresorům hrozí až tři roky za mřížemi. Za parkování na vyhrazeném místě pro invalidy přitom řidiči hrozila výrazně menší sankce. Silniční zákon totiž umožňuje v tomto případě udělit pokutu na místě či ve správním řízení do 10 tisíc korun.

Lidé rvačku natáčeli, ale...
Přestože útok trojice agresorů byl nečekaný a brutální, našlo se hned několik svědků, kteří volali okamžitě policii a strážníky. Někteří situaci i zaznamenali na mobilní telefony. Záběry jsou nyní součástí vyšetřování, a policie je proto nezveřejňuje.

Přečtěte si
zadnice
10. 3. 2020 • 15:26

Tvrdě a nekompromisně potrestat!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.