Muž napadl družku a chtěl zmizet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Muž napadl družku a chtěl zmizet

Pronásledování skončilo na úzké okresce.
Pronásledování skončilo na úzké okresce. (Foto Aha! – D. Malík)

Hodinu ujížděl před policisty muž (51) v Kladně poté, co napadl družku (36). Naboural přitom dva policejní vozy a nezastavil ho ani varovný výstřel. Nakonec havaroval a skončil v poutech.

Žena volala v sobotu večer na linku 158 a prosila o pomoc. Tvrdila, že ji její druh bije. Jakmile muž spatřil policejní hlídku, skočil za volant peugeotu a začal ujíždět. Nedbal na varovný výstřel, policejní vrtulník ve vzduchu a nezastavil ani tehdy, když mu strážci zákona na úzké silnici zatarasili cestu. Naboural dva policejní vozy a ujížděl dál. Při pronásledování havaroval ještě jeden policejní vůz. Honička skončila mezi Amerikou a Horním Bezděkovem, když muž nezvládl řízení a s autem skončil na boku v příkopu. „S pouty na rukou byl převezen do policejní cely,“ uvedla mluvčí policie Vendulka Marečková.

Odmítl spolupracovat
Muž odmítl dechovou zkoušku, test na drogy i odběr krve. Z honičky vyvázl bez zranění. Zraněná není ani fenka, kterou celou dobu vezl v autě. Policisté ho zatím z ničeho neobvinili.

Volejte o pomoc
Pomoc existuje, hledejte ji včas! Jste obětí domácího násilí, nebo mu přihlížíte? Zavolejte zdarma na nonstop linku krizové pomoci: 116 006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.