Napadl cestujícího (68) tramvaje: Na zastávce mu vykopl zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Napadl cestujícího (68) tramvaje: Na zastávce mu vykopl zuby!

Michal B. se vinen necítí. Prý nikoho nezbil...
Michal B. se vinen necítí. Prý nikoho nezbil... ( Foto Aha! – Karel Janeček)

V tramvaji začal urážet a napadat cestujícího (68), když muž raději vystoupil, Michal B. (22) se vrhl za ním. Na zastávce na něj zaútočil, srazil na zem a kopal do obličeje. Přitom mu vyrazil zuby.

Co mladého muže, který před nastoupením do vozu vypil dvě dvanáctky a litr vína, rozlítilo? Důchodce ho ve voze nepustil sednout…V tramvaji vyřvával sprostoty, a seniorovi zničehonic začal pěstmi rozbíjet obličej. Ten chtěl utéct, ale mizera mu byl v patách i na nástupním ostrůvku. „Poškozený vystoupil, a obžalovaný jej několikrát v prostoru zastávky kopl do hlavy a do obličeje. Plival na něj a vulgárně ho urážel,“ popsala žalobkyně Tamara Kornasová. Stejně mluvila i svědkyně: „Křičel ty pí*o, ku*vo, my tě platíme ze svých daní. Kopal mu do obličeje, byla to úplná smršť.“ Agresorovi hrozí tři roky vězení.

Přečtěte si
-bello-
7. 3. 2020 • 13:33

hm, napsala jsem ...ta.ko.ví (myšleno jedinci ) tam dělají peklo a ono se to vytečkovalo.Co to je ?

-bello-
7. 3. 2020 • 13:31

Ten starý pán přišel o zuby, kdo mu zaplatí implantáty.Ten idiot z kriminálu sotva!Kromě toho, dnes už aby se lidi v metru a tram a busu báli cokoli říct.Bývám svědkem, jak si zejména tihle nemakačenkové vylejvají vztek na starších lidech a co je hrozný, nikdo se těch starších nezastane.Aspoň , aby volali policii.Ve vagónech metra nejsou kamery a ta *** tam dělají peklo.Ale i party z mejdanů. Nedávno jsem utekla z vagónu, kde nastoupilo o snad 30 Slováků, jak jsem zjistila - studentů u nás v Česku a řvali a s flaškama vína polili i sedačky.Takže pak měli vagón pro sebe.Ale podobní jsou i Italové a další a jsou čím dál agresivnější! kamery by to chtělo do vagonů MHD.A bez debat !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.