Napomenul močícího, přišel při tom o zuby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Napomenul močícího, přišel při tom o zuby!

Policie o útočníkovi přivítá jakoukoliv informaci.
Policie o útočníkovi přivítá jakoukoliv informaci. (Foto Policie ČR)

Mladík, který si ulevoval na dveře domu v Praze, si nenechal líbit, že ho kolemjdoucí napomíná, a zaútočil na něj. Muže musela odvézt záchranka k zubnímu lékaři. Policie útočníka hledá.

Případ se odehrál 31. ledna v Trojické ulici v Praze 2 kolem 22. hodiny, policie ale o události informovala až nyní. „Náhodný kolemjdoucí tam tehdy napomenul mladíka, který vykonával malou potřebu na dveře jednoho z domů. Tomu se to však nelíbilo a na pomoc si zavolal hned několik svých kamarádů stojících opodál,“ popsal policejní mluvčí Jan Rybanský. Společně chodce obklíčili a po krátké výměně názorů ho jeden muž ze skupinky několikrát udeřil pěstí do obličeje. Parta pak odešla do nedalekého baru, kde byla také pořízena zveřejněná fotografie muže, který chodce zbil. Napadený přišel o zuby a skončil podle policie v jedné z pražských nemocnic na oddělení stomatochirurgie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.