Vezl synka (7) na tábor...vrátil se s plným košem hřibů! A nebyl sám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Vezl synka (7) na tábor...vrátil se s plným košem hřibů! A nebyl sám!

Hugo měl z úlovků obrovskou radost.
Hugo měl z úlovků obrovskou radost.  (Foto Aha! – Jana Gogová)

Jel na tenisový tábor, medaili by ale získal za sbírání hub. Hugo Heč (7) vyrazil při polední pauze do lesa a vrátil se s plným košíkem. 

„Nejvíce se mi líbily hříbky, které jsou jako dvojčata, srostlé pěkně k sobě,“ vyprávěl nálezce, který ještě nikdy tolik hub pohromadě neviděl. A výsledek? Nádherné, zdravé pravé hřiby, ale taky všehochuť od holubinek přes bedle, kozáky po vzácnější křemenáče. „Vím, že má Hugísek talent na sporty, ale tímto úlovkem nás fakt zaskočil. Už si nasazuji zástěru a dávám se do zpracování,“ smál se tatínek Robert (46), který ho na příměstském táboře vyzvedl.  

A takhle houbařili další čtenáři Aha! 

Houbařská sezóna je teprve na svém začátku a již nyní to vypadá, že bude velice vydařená! To dokázali i čtenáři deníku Aha! Domů se vraceli s koši naplněnými až po okraj. 

365 hřibů za hodinu

Úspěšný sběr měla Alice Urbancová s kamarádkou v lese poblíž Prasku na Královéhradecku. „Za necelou hodinu jsme našly 365 hřibů dubáků, mezi nimi i nějaké babky. Bylo jich přes sedm kilo,“ popsala Alice.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.