Soud s otčímem Marečka (†2): Mohla za týrání i matka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Soud s otčímem Marečka (†2): Mohla za týrání i matka?

Spokojená rodina? Ale jenom zdánlivě! Když chlapec neposlouchal, drsně ho mlátil.
Spokojená rodina? Ale jenom zdánlivě! Když chlapec neposlouchal, drsně ho mlátil. (Foto Aha! – Michal Israel Volf)

Brutální utýrání malého Marečka (†2) včera znovu projednával soud. Tentokrát však bez přítomnosti veřejnosti. Nyní se musí počkat na znalecké posudky matky chlapce.

Mareček zemřel 16. února v Lounech. Na jeho týrání měla podle obžaloby vinu i jeho matka Simona T. (19). Ta znovu stane před soudem v září, kdy už na ni bude hotový psychologický posudek. Krutému zacházení přihlížela, a nejen to.


„Jednou jsem to přehnala, když jsem mu dala na zadek rukou a on měl pak modřiny,“ vypověděla. Včera se k soudu dostavilo pět předvolaných svědků a soud je vyslechl.


Z vraždy hocha je však viněn jen jeho otčím. „Bil jsem ho vařečkou, fackoval přes obličej,“ přiznal dříve u soudu otčím. Podle obžaloby ho navíc pálil cigaretami, žehličkou, posazoval na sporák, kousal či sprchoval studenou vodou. Vše vyvrcholilo letos 15. února, když po dalším jeho útoku chlapec přestal reagovat a druhý den ráno zemřel. Za to Josefu K. hrozí až výjimečný trest.



Přečtěte si
reiner
13. 8. 2019 • 09:52

Tak těmhle hovadům rovnou špagát - chudák hošík . Jen doufám, že mu to spoluvězni osladí ....!! A s tou mrchou "mámou" adˇ soud také zatočí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.