Police tvrdí: Zuzana (†37) nebyla zavražděna! Jak zemřela máma dcery (1) a syna (5)? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Police tvrdí: Zuzana (†37) nebyla zavražděna! Jak zemřela máma dcery (1) a syna (5)?

Pátrání po 37leté mamince dvou dětí skončilo tragicky. Zuzanu našli po 3 dnech pátrání bez známek života v Divoké Šárce
Pátrání po 37leté mamince dvou dětí skončilo tragicky. Zuzanu našli po 3 dnech pátrání bez známek života v Divoké Šárce (Facebook.com)

Úspěšná manažerka, máma dvou dětí (1 a 5)... Měla všechno, nebo před okolím tajila problémy? Pohřešovaná Zuzana (†37), kterou nalezli mrtvou v pražské Divoké Šárce, podle policie nezemřela cizí rukou. Spáchala snad sebevraždu?

Ze Žižkova měla namířeno do centra, na Národní třídu, na jógu, ale jakoby se po ní v uplynulou neděli slehla zem. Po třech dnech policisté našli do té doby pohřešovanou Zuzanu mrtvou u nádrže Džbán v Divoké Šárce. Jaká hrůza tam mámu malé holčičky a kluka potkala?

Nařídili pitvu

„Kriminalisté na místě předběžně vyloučili cizí zavinění na smrti ženy,“ řekl Aha! policejní mluvčí Jan Rybanský. Zda bylo tělo nalezeno ve vodě, nebo na břehu, nechtěl specifikovat. Podle informací Aha! neneslo viditelné známky zranění, co přesně bylo příčinou smrti musí ukázat nařízená pitva.

Opustila děti?

Je tak možné, že šlo o nešťastnou náhodu či sebevraždu. Těch v jarním období tradičně přibývá. „V obecné rovině, pokud matka nechá děti, musí se nacházet ve velmi nepříznivém, zvláštním psychickém stavu,“ řekl Aha! psycholog Karel Humhal. Dcerce Zuzany přitom je teprve rok a synkovi pět let.

Celý článek najdete v tištěném Aha!

Přečtěte si
vemenozmojistary
20. 4. 2019 • 20:20

Jděte už s tátou Zuzkou do hajzlu! Jen magor spáchá sebevraždu. Alespoň o jednoho magora na světě míň.

Zombie_1
20. 4. 2019 • 19:08

No jen aby to nedopadlo, jako u Stodolových. Zabili 8 lidí a policie ani pitva neprokázala cizí zavinění. Nešťastná náhoda? To si šla zaplavat nebo jak to mám chápat. Možná si posvítit na manžela a její pracovní záležitosti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.