Chlípný otčím: Když družka spala, šel za dcerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Chlípný otčím: Když družka spala, šel za dcerou!

Petr N. vu pardubického krajského soudu.
Petr N. vu pardubického krajského soudu. (Foto Aha! – Jitka Pecharová)

Z dlouholetého znásilňování mentálně zaostalé dcery (12) své družky se začal zpovídat Petr N. (47) ze Svitavska. V případě uznání viny mu hrozí až 12letý trest.

Na sexuální delikt se přišlo poté, co se dívka svěřila kamarádce a pak matce. „Když jsem spala, chodil za ní do pokojíku. Za to už s ním nebudu,“ řekla v soudní síni matka dívky, kterou měl otčím zneužívat údajně téměř tři roky po svém návratu z basy, kde pykal za autonehodu. Měl ji obtěžovat v pokoji, v koupelně a jednou u rybníka.

Muž vinu popřel. Při výslechu na policii připustil předčasnou ejakulaci, k níž občas došlo, když dívku ukládal k spánku a objal. U soudu ale výpověď změnil. „Počůrávám se, takže mohla vidět, že jsem si cvrnknul,“ hájil se muž.

Přečtěte si
fido2
19. 10. 2018 • 18:54

Hokejky ať se raději nežení, nebo až v šedesáti...stejně většinu života probendí na ledu...kluci mají dobrý příklad do života...Lucii pranýřujete jako ve středověku, ale má na tom svůj podíl.Co si vybrala, to má....a ta sprostá slova,kterými ji častujete ..i Zeman by se červenal. Copak provedla tak hrozného?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.