Znásilnění školačky (8). Pedofil se jí ptal na cestu: „Smrděl popelnicemi a pivem“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Znásilnění školačky (8). Pedofil se jí ptal na cestu: „Smrděl popelnicemi a pivem“

Dívka s maminkou Ludmilou dva dny po útoku pedofila.
Dívka s maminkou Ludmilou dva dny po útoku pedofila. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Nebezpečný úchyl měl za bílého dne znásilnit školačku (8) v Ostravě. Její máma Ludmila (46) včera deníku Aha! popsala, že ji oslovil před tamním obchodem. Ptal se na cestu…

V neděli odpoledne se dívka vracela domů od kamarádky. Před večerkou se jí ptal neznámý muž asi ve věku do 30 let, zda neví o nějaké další prodejně v okolí. Důvěřivá holčička chtěla pomoct a řekla, že mu ukáže cestu. To dělat neměla.

Když šli zarostlou stezkou, muž ji popadl za ruce. „Odtáhl dceru do křoví a napadl. Orálně ji zneužil a přitom křičel, ať drží pusu,“ popisuje sexuální útok plačící maminka Ludmila (46).
Dívce se nakonec podařilo vysmeknout, utekla a na ulici prosila kolemjdoucího, aby zavolal policisty. Pedofila popsala jako asi 180 centimetrů vysokého muže s rezavo-tmavými vlasy a strništěm. Na sobě měl černé triko a modrou plátěnou vestu. „Smrděl popelnicemi a pivem. Na nohách měl rifle a zabahněné boty,“ vzpomíná si ještě holčička. Ven se i přes otřesný zážitek chodit nebojí. „Kamarádi a máma mě hlídají. A taky bráška, ten je pořád se mnou,“ řekla.

Podobný případ i v Havířově

Před několika týdny došlo podle informací Aha! k podobnému útoku na dítě v nedalekém Havířově. Malou holčičku tam měl oslovit neznámý muž, nápadně podobný útočníkovi z Ostravy. „Naší dceři nabízel plyšáka, když půjde z pískoviště s ním. Dcerka utekla, my případ hlásili policistům, zda nemají oba případy nějakou spojitost,“ řekl tatínek, který si nepřál zveřejnit své jméno.

Uniká spravedlnosti?

Zda je deviant i nadále na svobodě, či jej policie dopadla, není jasné. „Žádné jiné, než prvotní informace nebudeme a ani nejsme oprávněni s ohledem na charakter věci nyní sdělovat,“ řekla včera mluvčí policie Soňa Štětínská. Předtím jen potvrdila, že prověřují čin, kde poškozenou je nezletilá dívka.

Maminka znásilněné holčičky a samotná holčička

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.