Pedofilní taneční mistr Petr D. (40) u soudu: Chtěl jsem s holčičkami mládnout! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Pedofilní taneční mistr Petr D. (40) u soudu: Chtěl jsem s holčičkami mládnout!

Petr D. několikrát propukl v pláč.
Petr D. několikrát propukl v pláč. (Foto Aha! – David Malík)

Dívku (nyní 8) podle obžaloby bývalý učitel tance Petr D. (40) zneužíval dva roky. Kromě ní měl zneužít ještě dalších 10 předškolaček. Hrozí mu až 12 let vězení.

Holčičky ve školkách a na tanečních soustředěních si nechával sednout na klín, dvěma dokonce prováděl orální sex. Vše si natáčel na video. Nejvíce hovořil o dívence, kterou si zvolil za rádoby asistentku. Dva roky s ní podle svých slov udržoval vztah a prováděl s ní sexuální aktivity, které ale podle něj byly z její strany dobrovolné.
„Dříve se mi starší holčičky nelíbily, ale čím byla ona starší, tím se mi líbila více. Chtěl jsem vedle ní mládnout,“ řekl s tím, že není v dobrém psychickém stavu.

Obžalovaná je i matka
Obžalobě čelí i matka (40) holčičky, která o pedofilní orientaci Petra D. věděla. Přesto svou dcerku u něj nechala několikrát přespat. Za obchod s lidmi jí hrozí až 15 let vězení.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.