Oslavte Světový den knihy: JAK? S knížkou v ruce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Oslavte Světový den knihy: JAK? S knížkou v ruce

Jak oslavit tento den? Stačí jen sáhnout po té pravé knize, třeba jedné z novinek, které pro vás vybralo Aha!.
Jak oslavit tento den? Stačí jen sáhnout po té pravé knize, třeba jedné z novinek, které pro vás vybralo Aha!. (iStock.com)

Zasmát se, uronit slzu, vypátrat zločince nebo se setkat s UFO? Díky knížkám žádný problém! Za pár desítek korun zažijete drsná dobrodružství, ohnivou lásku nebo děsivou hrůzu. Stačí jen sáhnout po té pravé knize, třeba jedné z novinek, které pro vás vybralo Aha!. A kdy si je vychutnat lépe než o Světovém dni knihy.

Thiller
Hon na mrtvého

Autor: Tim Weaver

Alex před šesti lety zmizel. Pět let nato se jeho tělo našlo ve vraku auta. Jenže pak ho matka uviděla na ulici. Davidu Rakerovi, specialistovi na pátrání po pohřešovaných osobách, se do pátrání nechce. A to netuší, že člověka může potkat i horší osud než smrt.
Cena: 341 Kč

Romantika
Pojízdný krámek snů
Autor: Jenny Colganová
Knihovnice Nina miluje knihy. Knihovna, kde pracuje, je ale zrušena. Nina, která z knihovny zachrání spoustu knížek, si chce založit pojízdné knihkupectví. Jenže pro dodávku musí až do Skotska. Jakmile se vydá na cestu, začnou se dít věci...
Cena: 298 Kč


Tajemno
Sobí hora
Autor: Karin Tidbecková
Znepokojivé, humorné a neuvěřitelné zvláštní povídky, které zasahují do světa fantasy, science fiction i severských lidových pověstí s imaginárními bytostmi. Cena: 229 Kč

Humor
Lazarův deník aneb Proč já?
Autor: Stanislav Brabec
Pořád vás něco bolí, někde píchá, točí se vám hlava, je vám na zvracení a lékařská ordinace je vaším druhým domovem? Nejste v tom sami! Povídková kniha plná drsného životního humoru o věcech, jimž se smějeme až poté, co jsme zdraví.
Cena: 259 Kč


Detektivní povídky
Jmenuji se Reacher
Autor: Lee Child
Tucet povídek z dětství a mládí osamělého hrdiny Jacka Reachera. Mapují jeho dětství a mládí a napovídají, proč se z něj stal věčný tulák na nekonečné cestě. A samozřejmě i jako puberťák zvládl řešit problémy...
Cena: 349 Kč

Napětí
Divné počasí
Autor: Joe Hill
Co kdyby mrak vypadající jako UFO byl opravdu UFO? Co kdyby fotoaparáty opravdu kradly duše? Co kdyby při dešti padaly z nebe ostré střepy? Čtyři mrazivé povídky, v nichž hraje hlavní roli děsivé nadpřirozeno.
Cena: 399 Kč

Román
Dvojité salto na talíři
Autor: Michala Jendruchová
Monika měla vše. Vysněnou práci v redakci časopisu, malého synka a za manžela trenéra z fitka. Teď však nastupuje do léčebny, aby se pokusila uzdravit z nemoci, která ji téměř zabila. Kde se stala chyba?
Cena: 249 Kč


Nejen pro maminky
Kindervejce aneb Jak jsem se rozdvojila
Autor: Petra Poncarová
Humorné vyprávění, které s vtipem poskytuje návod, jak otěhotnět, porodit a nezbláznit se z toho. Čtivá kniha pobaví bezdětné, dětné i ty, co se toto složité martyrium teprve chystají podstoupit.
Cena: 259 Kč

Pro holky
Zločin slečnám nesluší
Autor: Robin Stevensová
Daisy Wellsová a Hazel Wongová se rozhodly založit supertajný detektivní klub. Chybí jim však záhady k řešení. Pak ale Hazel najde v tělocvičně mrtvou učitelku...
Cena: 299 Kč

Pro kluky
Podivuhodná dobrodružství obra Burydáše
Autor: Jiří Hanibal
Pohádky o obru Burydášovi a jeho kamarádovi, dinosauřím klukovi Petlíkovi. Nechybí vzrušení a napětí, ale ani laskavý humor.
Cena: 299 Kč


Kniha ti sluší
Podpořit knížky a čtení má akce Kniha ti sluší. V knihovnách i knihkupectvích v celé republice budou na počest Světového dne knihy od 23. do 29. dubna probíhat nejrůznější akce, autogramiády, besedy a autorská čtení. Co se bude dít právě u vás, najdete na www.knihatislusi.cz




Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.