Tvrdá slova osamělé Kubišové (79): DCERA JE PRO MĚ NEBEZPEČÍM | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tvrdá slova osamělé Kubišové (79): DCERA JE PRO MĚ NEBEZPEČÍM

Dcera Kateřina Moravcová
Dcera Kateřina Moravcová (Foto Blesk – Martin Hykl, archiv M. Kubišové)

Nešťastná Marta Kubišová (79)! Hrozí, že o vánočních svátcích bude úplně sama. Bojuje s těžkým zánětem dýchacích cest, polyká silná antibiotika a nesmí k ní ani dcera Kateřina (42). Ta totiž není očkovaná!

Zpěvačka trpí CHOPN neboli chronickou obstrukční plicní nemocí. „Chytit covid by pro mě mohlo být fatální. Jsem sice třikrát očkovaná, ale to nic neznamená. Jsem v té nejrizikovější skupině a teď i nesmírně oslabená,“ vysvětlila Aha! sama Marta. „Dcera je pro mě v současné době zdravotních potíží nebezpečná. Proč se nechce nechat očkovat, s ní nemá cenu řešit, má svoji hlavu a je už dospělá, nutit ji nemohu,“ řekla Kubišová odevzdaně.

Špatně dýchá

Když se zpěvačka nedá rychle do kupy, bude muset svátky strávit sama. Její imunita je teď nemocí i přes veškerá očkování velmi oslabena. „Špatně se mi dýchalo, v krku jako kdybych měla cizí předmět, který nemohu vykašlat. Co vám budu povídat, byla jsem přesvědčena, že mám covid,“ netajila se Marta.

Dvakrát negativní

S naprostou hrůzou si nechala udělat test, byla negativní. Špatně jí bylo ale dál, šla znovu na test a opět byl negativní. „Byla jsem už zoufalá, co se mnou je. Nakonec mě v Nemocnici Na Homolce pořádně proklepli a zjistili zánět dýchacích cest. Nasadili antibiotika po osmi hodinách a zakázali veškerý kontakt,“ dodala Kubišová.

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...

Fenka se venčí sama

Jelikož jí lékaři zakázali jakýkoli styk s lidmi, nemůže dokonce ani vyvenčit svoji fenku. „Bydlíme v paneláku, a tak Brillinku vypustím jenom z vchodových dveří, ona si kolem domu udělá dvě kolečka a zaštěká, že chce domů,“ popsala momentální venčení zpěvačka.

Lábus v nemocnici, dostal lék jako Trump! A Kubišová nesměla vycházet

Video se připravuje ...

Ani ve skafandru

Zpěvačka musela odmítnout i účast na křtu kalendáře Proměny 2022, pro který se fotila v létě. A to ji Chantal Poullainová (65) přemlouvala, že jí zajistí takovou ochranu, kterou nemají ani doktoři! „Říkala jsem jí, jak jsem na tom, ale že i kdybych byla bez antibiotik, tak nepřijdu. Ani ve skafandru, opravdu mám nahnáno,“ přiznala Kubišová.



Přečtěte si
-bello-
17. 12. 2021 • 14:11

candle
-----
blbá je, že je antivax a ty dej bacha, aby ti ta svíce brzy nedohořela!

-bello-
17. 12. 2021 • 14:10

Vierazkosic
------
Viero -ty si CHOPN Kubišové pleteš se silikózou plic horníků od vás z Košic

-bello-
17. 12. 2021 • 14:07

miroslava13
-------
ona je " vládní " od Havla otevřeno všude, i když otravuje.
CHOPN má z hulení a mozek dementní

-bello-
17. 12. 2021 • 14:06

Hm, zpěvačka měla poprvé zánět průdušek hm..hm.
Hele a kdo u toho baráku sbírá hovínka ? Sousedé ?
Ta je blbá!
Nejdřív psala, jak jí v Česku vadí, že se mluví o Covid a jaký je to strašení a zásah do lidské svobody a že by i emigrovat kvůli nesvobodě z Covid chtěla.
Tak má svobodu doma! Dcerunku, která je antivax a je blbá taky.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.