Vilný stařík (†67) chtěl po klukovi (19) po orálním sexu i soulož. Jenže pak... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Vilný stařík (†67) chtěl po klukovi (19) po orálním sexu i soulož. Jenže pak...

Mladík sexuchtivého seniora zabil v sebeobraně.
Mladík sexuchtivého seniora zabil v sebeobraně. (Shutterstock.com)

Za choutky na »mladé maso« zaplatil Josef F. (†67) nejvyšší daň. Do svého zahradního domku si pozval pohledného Michala K. (19). Místo očekávané slasti se ale dočkal nože v hrudi.

S Michalem popíjel Josef v říjnu 1985 ve vinárně. Podle svědků dával důchodce jednoznačně najevo, že má o mladíka zájem. Hladil ho po noze a tiskl se k němu. Michal reagoval podrážděně a snažil se dotěrnému seniorovi vytrhnout. Právě tato svědectví se později ukázala jako klíčová. Josef s Michalem odešli do jeho domku.

Další události už známe jen z výpovědi Michala. Mladík tvrdil, že ho důchodce donutil, aby se svlékl. Potom mu cucal přirození a nakonec se mu snažil strčit penis do konečníku. Tomu se mladý muž ze všech sil bránil a bodl Josefa nožem do hrudníku. Senior byl na místě mrtvý. Mladík se hájil tím, že měl strach o život. Detektivové ale poukazovali na to, že Michal musel vědět, že senior chce sex.


 Ve vinárně se od něj sice odtahoval, ale mohlo to znamenat, že odmítá projevy intimností na veřejnosti. Laboranti navíc zjistili, že Michal měl trenýrky potřísněné spermatem. Mladík tvrdil, že on sám nemá homosexuální sklony a šlo o sperma Josefa. Protože měli oba muži stejnou krevní skupinu, nebylo tehdy možné ověřit, zda říká pravdu. Soud se nakonec přiklonil k verzi Michala a případ posoudil jako nutnou obranu. 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.