Dělník prováděl potraty penisem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dělník prováděl potraty penisem

Jan M. »ordinoval« o pauze v továrně, kde pracoval.
Jan M. »ordinoval« o pauze v továrně, kde pracoval. (Profimedia.cz)

Nepříliš rozšířená antikoncepce a omezené možnosti legálních interrupcí v Československu 70. let minulého století byly živnou půdou pro různé andělíčkářky a potratáře. Případ dělníka Jan M. (45) je neobvyklý tím, že se zvrhlík u provádění potratů sexuálně uspokojoval.

Jan M. si z nelegálních interrupcí udělal prosperující »živnost«. Za zákrok bral od sto padesáti do pěti set korun, což byly v té době slušné peníze. Muž neměl zdravotnické vzdělání. Znalosti prý získal, když vyslechl rozhovor neznámých žen v kavárně.


Na vypečeného podnikatele přišly úřady, když musela jedna z jeho »pacientek« vyhledat skutečného lékaře. V nemocnici gynekolog zjistil, že má ve stěně dělohy zapíchnutý kus dřeva. Jan M. totiž prováděl své zákroky naostřenou větvičkou na nástavci z propisky. Ženy navíc přesvědčoval, že ukončení těhotenství bude spolehlivější, když s ním budou mít pohlavní styk. Při sexu se pak choval velmi neurvale a tvrdil, že je to nutné. Jako další proceduru »ordinoval« vnitřní masáž, kdy strčil ženě do pochvy prsty a snažil se pohmoždit děložní čípek. Ženy si všimly, že Jana M. tato, pro ně velmi bolestivá, manipulace vzrušuje. Muž »ordinoval« často ve výtahu v továrně, kde pracoval. Se ženou nastoupil a zdviž na potřebnou dobu zastavil v mezipatře. Než skončil ve vězení, provedl nejméně dvanáct potratů.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.