To jsem ti to ukázal! Mladík machroval, když sousedku znásilnil lahví od malinovky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

To jsem ti to ukázal! Mladík machroval, když sousedku znásilnil lahví od malinovky

Neobyčejně surově napadl Juraj J. (16) z vesnice nedaleko Lučence v bývalém Československu svoji sousedku Helenu B. (45). Starší ženu zbil, znásilnil a potom jí roztrhl pochvu lahví od malinovky.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

nemocna
24. 04. 2014 11:14

Šílené chudák ženská co musela vytrpět a ten trest to snad není pravda za to všechno jen dva a půl roku i když byl mladiství?? at je mladiství nebo né za takový čin nejméně 20 let, zákony dělají blbci co si nedovedou představit když by se to stalo jim nebo jejich blízkým a snížit hranici už od 12 let, dnešní mládež je až moc surová, sprostá a dovoluje si že může dělat vše, to je ta volná výchova a co ted s tím - generace vývrhelů ničitelů, nepracující, zlodějů, násilníku, vrahů, alkoholiků a drogistů, to by za dřívějšího režimu nebylo i když se našly vyjímky jako je tento, ale za vše ted může převrat, otevřené hranice, podnikání a není čas nebo nezájem o děcka, kam ten svět - stát spěje???? kdy už někdo zakročí a udělá pořádné zákony s ostrašujícími tresty, vězení jaké bylo dřív né jako ted v hotelu!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.