To jsem ti to ukázal! Mladík machroval, když sousedku znásilnil lahví od malinovky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 1. května 2024

Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund

To jsem ti to ukázal! Mladík machroval, když sousedku znásilnil lahví od malinovky

Puberťák svou sousedku nešetřil
Puberťák svou sousedku nešetřil (Foto: scom)

Neobyčejně surově napadl Juraj J. (16) z vesnice nedaleko Lučence v bývalém Československu svoji sousedku Helenu B. (45). Starší ženu zbil, znásilnil a potom jí roztrhl pochvu lahví od malinovky.

Helenu B. probudilo 11. srpna 1979  v jednu hodinu ráno bušení na dveře. Vyděsila se, že se stalo něco vážného. Když otevřela, vrhl se na ni mladík ze sousedství Juraj J. Dovlekl ji do ložnice, kde z ní strhal oblečení a zbil ji. Sprostě ženě nadával a znásilnil ji. Protože se mu dlouho nedařilo dosáhnout orgasmu, napadla ho šílená myšlenka.


Vzal z nočního stolku skleněnou láhev od malinovky a přivázal své oběti nohy i ruce k posteli. Potom vykřikl: „Teď se přesvědčím, jak ji má ženská hlubokou,“ a vrazil láhev ženě do pochvy. Přestal až ve chvíli, když začala Helena B. silně krvácet. Nakonec ženu donutil, aby mu ukázala, kde má schované peníze a ukradl jí dvě stě korun ze skrýše v prádelníku. Na rozloučenou ještě násilník prohodil: „To jsem ti to ukázal, ty stará prostitutko.“
Příslušníci Veřejné bezpečnosti zadrželi Juraje J. jen několik hodin po spáchání surového útoku. Mladík se hájil tím, že byl opilý a nevěděl, co dělá. Soud ho jako mladistvého poslal do vězení na dva a půl roku.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.