Pekelný lyžák: Tyrani školáčka mučili a pálili na penisu, vedoucí nic neřešili... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Pekelný lyžák: Tyrani školáčka mučili a pálili na penisu, vedoucí nic neřešili...

Chlapce na lyžařském výcviku krutě týrali bez povšimnutí vychovatelů.
Chlapce na lyžařském výcviku krutě týrali bez povšimnutí vychovatelů. (Ilustrační foto: Scom)

Brutální týrání zažil od svých "kamarádů" školáček J. K. (11) z Prahy. Se svou pionýrskou skupinou jel v roce 1986 na lyžařský výcvik na Šumavu. Tam ho starší kluci přivazovali k topení, bili páskem a nažhavenou přezkou ho pálili na penisu.

J. K. byl podle vedoucího plachý neprůbojný hoch, který si dlouho zvykal na cizí prostředí. Navíc byl na pokoji ubytovaný s převážně staršími kluky. Byl snadnou obětí. Kluci ho vylákali na půdu chaty pod záminkou, že našli bednu angličáků. Tam pak J. K. přivázali k trámu, do úst mu nacpali kapesník a bili ho pěstmi do obličeje. Přinutili ho tak k »přísaze«, že jim bude sloužit.

Starší kluky musel nebohý J. K. oslovovat »můj pane«. Nosil jim lyže a uklízel za ně, přesto tyrani stále hledali záminky k ještě brutálnějšímu mučení. Když rozlil omáčku, vysázel mu každý z mučitelů padesát ran opaskem. Další den ho připoutali k topení a nažhavenými přezkami pásku ho pálili na penisu. Nebohého hocha zranili tak vážně, že téměř nemohl chodit. Je zarážející, že se nad tím žádný z vedoucích nepozastavil.
Později tvrdili, že J. K. byl nešikovné dítě a oni si mysleli, že upadl na lyžích. J. K. skončil v nemocnici. Jeho tyranům nebylo ještě 15 let, a tak nebyli trestně odpovědní. Přesto trestu neunikli, skončili na čas v diagnostickém ústavu. Vedoucí, kteří se lyžáku hrůzy zúčastnili, už nesměli dál pracovat s dětmi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.