Za 50 Kč mu nabídla tvrdý sex. Na to, co dostal, nikdy nezapomene! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Za 50 Kč mu nabídla tvrdý sex. Na to, co dostal, nikdy nezapomene!

Lehká děva připravila léčku, muž na ni doplatil. (ilustrační foto)
Lehká děva připravila léčku, muž na ni doplatil. (ilustrační foto) (Shutterstock.com)

Po milostných hrátkách toužil J. D. (37) z Prahy. A doplatil na to. Do svého nuselského bytu ho nalákala místní lehká děva. Místo sexu, za který měl zaplatit padesát korun, ho však její milenec zbil a okradl.

O vypečené dvojici, okrádající sexuchtivé důvěřivce, se příslušníci Veřejné Bezpečnosti nedozvěděli od žádné z jejich obětí. Na stopu je přivedla sousedka, která si stěžovala na časté rušení nočního klidu. Detektivové zjistili, že 3. prosince 1961 zbil recidivista S. R., který žil s prostitutkou R. V., neznámého muže.

V bytě byly krevní stříkance a R.V. měla v kapse kabátu papírek s výmluvným textem: »Jdu s tím srabem napřed, zvedni se za chvíli a jdi za námi.« Oba se nakonec přiznali, že S. R. vyhodil z jejich bytu »nějakého opilce«. Díky zapomenutému klobouku se nakonec podařilo přepadeného muže najít. Šlo o J. D. z Prahy. Loupež neohlásil, protože nechtěl, aby vyšlo najevo, že si chtěl užít s prostitutkou. Byl totiž už dlouho šťastně ženatý. Pasák S. R. nakonec vyslechl trest osm let vězení, jeho družka R. V. strávila v kriminále tři roky. Případ se stal inspirací pro jeden z dílů populárního krimiseriálu Malý pitaval z velkého města.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.