Členka mysliveckého spolku skolila manžela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Členka mysliveckého spolku skolila manžela!

Nepohodlného manžela zastřelila a spálila.
Nepohodlného manžela zastřelila a spálila. (scom)

Mít za manželku ženu, která umí zacházet se střelnou zbraní, může být pořádně nebezpečná věc. Doplatil na to i J.Š. z Nového Města pod Smrkem na Liberecku.

J. Š. se se svojí manželkou A. Š. seznámil v mysliveckém spolku. A. Š. byla vášnivou lovkyní a ve střelbě se vyrovnala řadě mužských kolegů. Manželé si společně koupili domek na samotě za obcí, příliš šťastní v něm ale nebyli. Brzy spolu přestali intimně žít a A. Š. si, opět mezi myslivci, našla milence P. D. Smutný příběh vyvrcholil v květnu 1993, kdy J. Š. přistihl svou manželku s milencem v klubové hájence v lese. P. D. zbaběle utekl a A. Š. si jistě vyslechla svoje.

Od té chvíle jejího manžela už nikdo neviděl. Když ho přišli hledat jeho rodiče, A. Š. jim suverénně tvrdila, že odjel do Německa. Tchán si však všiml, že nedaleko domu je velké spáleniště, které tam dříve nebylo, a uvědomil policii. Detektivové v popelu našli ohořelé lidské kosti. Milenec vášnivé lovkyně vypověděl, že se s ní viděl i po hádce.

Vylákala ho totiž k sobě pod záminkou, že potřebuje dohledat postřeleného
divočáka. Když se P. D. obával, že je opět přistihne její manžel, A. Š. chladnokrevně odtušila, že ho zastřelila. P. D. to však považoval jen za žert. Soud ovšem vzal celou věc vážně a poslal fanynku myslivosti s vražednými sklony na dvanáct let za mříže.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.