Tatík nechal kočárek před hospodou, než dopil, unesl synka deviant! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Tatík nechal kočárek před hospodou, než dopil, unesl synka deviant!

Zvrhlík miminko unesl přímo z kočárku. (Ilustrační foto)
Zvrhlík miminko unesl přímo z kočárku. (Ilustrační foto) (scom)

Noční můra všech rodičů se stala pro otce čtyřměsíčního Patrika realitou v březnu 1986. Antonín H. (23) si při procházce Prahou zaskočil do restaurace vypít pivo »na stojáka«. Kočárek s chlapečkem nechal bez dozoru venku. Než se vrátil, byl hošík pryč.

Popis kočárku i oblečení miminka okamžitě dostaly všechny hlídky VB. Do hodiny zadržely muže, který vezl kočárek směrem k místu únosu. Zadržený topič J. S. (43) přiznal, že chlapce odvezl. Prý se s ním chtěl jen pomazlit, protože má děti rád a vlastní nemá. Jenže časem vyšlo najevo, že jeho motiv byl vyloženě sexuální. Odvezl totiž malého Patrika k sobě domů, kde miminko i sebe svlékl a líbal ho na tělíčku i přirození.

 Přitom 
J. S. masturboval a uspokojil se. Malému Patrikovi však byla zima a začal plakat, a to už se zvrhlíkovi nelíbilo. Zazvonil na sousedku a namluvil jí, že před domem našel opuštěné dítě. Sousedka chlapce přebalila a oblékla. J. S. ženě slíbil, že ho odveze na stanici VB. Ve skutečnosti se však s kočárkem vrátil k restauraci a hodlal tam dítě nechat.



J. S. byl odsouzen k sexuologické léčbě. Polehčující okolností u něj podle soudce bylo, že miminku fyzicky neublížil, přivolal sousedku, aby mu pomohla, a hošíka se ani později nepokusil z obavy před prozrazením zavraždit, jak tomu v podobných případech často bývá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.