Těhotná zlodějka se bodala vidličkou do vaginy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Těhotná zlodějka se bodala vidličkou do vaginy!

Marie D. si vymýšlela těhotenské potíže, aby nemusela do vězení. (Ilustrační foto)
Marie D. si vymýšlela těhotenské potíže, aby nemusela do vězení. (Ilustrační foto) (Profimedia.cz)

Marie D. způsobila v brněnské vězeňské nemocnici roku 1985 pořádný poplach. Žena odsouzená za krádeže a vloupání byla těhotná. Gynekolog ji vyšetřoval pravidelně, vše se zdálo v pořádku. Pak však začala náhle krvácet.

Pro riziková těhotenství nebyla vězeňská nemocnice vybavena, a proto museli lékaři Marii D. propustit. Gynekologům se ale na jejích obtížích cosi nezdálo, a tak začali pátrat, jestli je Marie D. nepodvedla. A ukázalo se, že ano. Aby začala krvácet, strčila si všehoschopná kriminálnice do pochvy vidličku a pobodala se.

Žena po čase porodila zdravé dítě, ale k nástupu do vězení se neměla. Ještě v šestinedělí totiž opět otěhotněla. Detektivové zjistili, že stejnou fintu využívá Marie D. už delší dobu. Dosud měla čtyři děti, všechny po porodu skončily v ústavní péči. Nikdy nepracovala, jen kradla. Vždy, když měla nastoupit do vězení, rychle počala a způsobila si nějaké zdravotní komplikace. 

 Úřadům došla trpělivost v červnu 1986, kdy fikanou a opět těhotnou zlodějku muži zákona eskortovali do vězeňské nemocnice v Brně. Tam sice opět předstírala zdravotní problémy, ale nikdo jí nevěřil. Když porodila dceru Elišku, jela rovnou na sedm let do vězení. Rozkaz k převozu přišel krátce po porodu, aby plodná kriminálnice nestihla opět otěhotnět.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.