Karatista si dal borovičku a šel sejmout tchyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Karatista si dal borovičku a šel sejmout tchyni!

Vraždil karatista
Vraždil karatista (scom)

Rodinná dovolená může být pořádný nápor na nervy. Zvláště když ji trávíte se svou tchyní. Prchlivý karatista Miroslav D. svou budoucí tchyni Karolínu T. ve vzteku dokonce umlátil.

Miroslav trávil se svou snoubenkou Janou T. v listopadu 1985 volné dny v rekreačním středisku nedaleko Ostravy. Chatku s nimi sdílela i jeho budoucí tchyně Karolína a její vnučka Mirka. Při obědě se Miroslav se svou snoubenkou pohádal. Jako zapřisáhlý nekuřák totiž trval na tom, aby přestala kouřit i Jana. Karolína se dcery zastala a tvrdila, že kouření je její soukromá věc. Podle Miroslava ale žena musí manžela poslouchat.

Večer si karatista dopřál několik půllitrů piva a panáka borovičky. Když se odešel do chatky natáhnout, zaslechl Karolínu, jak Janě blížící se svatbu rozmlouvá. Dokonce dceru lákala na seznamovací večírek. Miroslav se rozzuřil a na budoucí tchyni se vrhl. Tloukl jí hlavou o stůl a nakonec ji bodl do břicha nožem, jímž předtím opravoval rádio.
Hrůznou situaci sledovala nejen Jana, ale z postele i malá Mirka. Miroslav se šel ven vyzvracet, když se vrátil, Jana se snažila matku oživit a Mirka předstírala, že spí.

Jakmile dvojice odešla, Mirka vyskočila oknem a běžela do sousední chaty přivolat pomoc. Miroslav později tvrdil, že sice tchyni zbil, ale bodla ji Jana. Usvědčilo ho svědectví malé Mirky. Soud ho poslal do vězení na 12 let.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.