Zvrhlíka zastavila až kastrace! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Zvrhlíka zastavila až kastrace!

Před posledním nástupem do vězení se nechal Dušan P. vykastrovat.
Před posledním nástupem do vězení se nechal Dušan P. vykastrovat. (Profimedia.cz)

Velmi mladé dívky neodolatelně přitahovaly Dušana P. z Bratislavy v bývalém Československu. V jejich přítomnosti se nedokázal ovládnout. Zneužil jich nejméně dvanáct, než podstoupil na vlastní žádost kastraci.

První školačku zvrhlík znásilnil v roce 1975 ještě coby mladistvý. V šestnácti letech si na ulici vyhlédl dívku (12), sledoval ji k ní domů, tam se na ni vrhl a znásilnil ji. U soudu se hájil tím, že se mu spolužáci posmívali, že má jen jedno varle a že nikdy nebude schopný mít pohlavní styk. Prý je chtěl přesvědčit o opaku. Soud byl shovívavý a dal mu jen podmínku. Dušan P. tak uvěřil, že se mu za znásilňování nic nestane a do konce roku 1976 znásilnil čtyři holčičky.

U pěti dalších se o násilnou soulož pokusil, ale nedosáhl úplné erekce. Tentokrát už dostal, stále jako mladistvý, dva a půl roku vězení. Odsedět si musel i předchozí podmínku. Sotva ho v roce 1982 z basy propustili, vrhl se v Klatovech na školačku (10). Když nedosáhl erekce, strkal holčičce do přirození lahev.

Byl odsouzen ke třem letům vězení. Tehdy Dušan P. sám požádal o kastraci, psychiatři mu to však rozmluvili. Po návratu z vězení si našel přítelkyni (25). Vztah po čase skončil, ale Dušan P. se snažil žít příkladně. Chodil na dobrovolné brigády, zapojoval se do různých akcí. Jenže v březnu 1987 zahlédl, jak dívce (12) stojící na zastávce vítr nadzdvihl sukni. Neovládl se. Sledoval ji a přepadl. Protože opět nedosáhl erekce, donutil ji k orálnímu sexu. Tentokrát už ho soud poslal do vězení na sedm let. Dušan P. ještě před nástupem trestu podstoupil na vlastní žádost kastraci. 

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.