S láskou: Kuřecí prsa v parmské šunce

POTŘEBUJETE: 4 kuřecí prsa 1 větší šišku mozzarelly 100 g sýru feta 8 cherry rajčátek 1 hrst čerstvé bazalky 8 plátků parmské šunky sůl
Kuřecí prsa očistíme a do každého uděláme pomocí ostrého nože kapsu. Mozzarellu nakrájíme na plátky, cherry rajčata omyjeme a přepůlíme. Kapsy naplníme plátky mozzarelly, fetou a do každé dáme čtyři půlky rajčátek a nakonec přidáme lístky bazalky. Přitiskneme k sobě, z obou stran osolíme a nakonec každé maso ovineme dvěma plátky parmské šunky. Dáme na plech vyložený pečicím papírem nebo do litinové pánve a pečeme v troubě předehřáté na 190 °C 20 až 25 minut, nebo dokud není maso zcela měkké. Podávejte s orestovanými bramborami a bylinkovým dipem dle chuti.
Více receptů v tištěném APŽ číslo 6.