Nepečené cukroví: Nugátové kuličky

POTŘEBUJETE: 100 g BILLA BIO kešu ořechů 400 ml kokosového mléka 4 lžíce BILLA BIO Javorového sirupu grade C 200 g BILLA BIO Čokolády hořké Na obalení: 100 g BILLA BIO Kešu ořechů
Kešu namočíme na 4 hodiny do vody, plechovku s kokosovým mlékem necháme vychladit do ledničky. Poté z plechovky odebereme jen tuhou část. Tu vložíme do mixéru, přidáme scezené ořechy, javorový sirup a rozpuštěnou čokoládu. Rozmixujeme na jemný krém, který dáme alespoň na 3 hodiny do lednice úplně ztuhnout. Ze směsi pak odebíráme malé množství a tvarujeme kuličky, které obalíme v rozdrcených kešu.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 50.