Grilovačka bez masa: Portobello s mozarellou

POTŘEBUJETE: 8 žampionů portobello 5 lžic olivového oleje sůl pepř 8 cherry rajčátek 8 oliv 1 mozzarellu 1 lžičku sušené bazalky balsamikový ocet hrst čerstvé bazalky
Houby zbavíme nožiček, z vnitřní strany je zakápneme olejem, osolíme, opepříme a vyskládáme na grilovací podložku kloboukem nahoru. Dáme na rozpálený gril a pečeme 5 minut. V míse smícháme nakrájená rajčátka a olivy, natrhaný sýr, sušenou bazalku a zbylý olej, dle chuti osolíme. Houby otočíme, vnitřek zakápneme balsamikovým octem a naplníme rajčatovou směsí. Grilujeme dalších 5 minut. Před podáváním ozdobíme čerstvou bazalkou.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 26-27.