ZDRAVÉ PODZIMNÍ RECEPTY: Kuřecí vývar s kuskusovými noky

POTŘEBUJETE: 80 g kuskusu Menu Gold 1 skelet z kuřete 2 kuřecí křídla 20 g petržele 40 g mrkve 20 g celeru bobkový list celý pepř nové koření sůl olej 1 vejce majoránku strouhanku
Kuřecí kosti a křídla vložíme společně s polévkovým kořením a kořenovou zeleninou do hrnce se studenou vodou. Přivedeme k varu a uvaříme vývar. Po uvaření vše vyjmeme, maso a zeleninu nakrájíme na drobnější kousky a vrátíme zpět do hrnce. Osolíme podle chuti. Kuskus vložíme do misky, zakápneme olejem a zalijeme dvojnásobným množstvím vroucí vody. Přiklopíme a necháme cca 10 minut odstát. Důkladně metličkou rozdrobíme a necháme vychladnout. Poté přidáme vejce, majoránku a podle potřeby zahustíme strouhankou. Ze směsi vytvarujeme noky, které vkládáme do vroucí vody a vaříme cca 3 minuty. Kuskusové noky vkládáme do talířku, zalijeme polévkou a podáváme.
VÍCE RECEPTŮ NAJDETE V TIŠTĚNÉM AHA! PRO ŽENY ČÍSLO 46.