Vaříme s kedlubnou: Plněné kedlubny

POTŘEBUJETE: 4 bio kedlubny, 2 cibule, 2 stroužky česneku, 3 bio rajčata, 2 bio papriky, 1 balení žampionů, sůl, mletý pepř, olej na smažení, čerstvé bylinky
Kedlubny očistíme a vcelku je uvaříme ve vodě doměkka. Mezitím si na pánvi na troše oleje osmažíme na malé kostičky nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, poté nakrájené žampiony, papriky a nakonec rajčata. Dochutíme solí a pepřem. Vzniklou směsí plníme uvařené a rozpůlené kedlubny. Posypeme čerstvými bylinkami a podáváme. Tip: Můžeme navrch přidat trochu nastrouhaného sýra a krátce zapéct v troubě.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy číslo 24.