Valentýnské pečení: Minidortíky ve tvaru srdce
POTŘEBUJETE: 500 g čerstvých jahod nebo malin, 300 g valašského bílého jogurtu, 250 g valašské kysané smetany, 250 g kulatých dětských piškotů, 2 vanilkové cukry, 1 želatinu
Nejprve smícháme kysanou smetanu a jogurt z Valašska a vanilkový cukr, aby nám vznikl hladký krém. Použijeme malé formy ve tvaru srdce. Na dno každé dáme piškoty, na ně poklademe ovoce – jahody či maliny a polijeme připraveným krémem. Postup ještě jednou opakujeme. Na vrchní vrstvu si připravíme želatinu dle návodu. Místo čisté vody můžeme použít i šťávu z ovoce. Dort polijeme připravenou želatinou a necháme přes noc ztuhnout v lednici.
Více receptů najdete v tištěném Aha! pro ženy.